Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Engångsbestick

Tänk hur mycket våra fantastiska engångsbestick i trä kan underlätta livet. Detta är de troligtvis de bästa besticken i äkta trä du någonsin har sett för kvalitén är i toppklass. Och ja, du hörde rätt, ÄKTA TRÄ! Dessa bestick kan du använda till alla möjliga tillfällen. Bröllop? Träbestick. Studentfest? Träbestick. Barnkalas? Ja du fattar grejen.

Det kan inte bli smidigare än att ta med träbestick till grillfesten eller till picknicken. Efter ni är klara så är det bara att plantera dem i marken, hälla lite vatten på jorden så växer de så småningom till äkta träd! Kanske inte riktigt, men de är enkla att slänga i sopkorgen i alla fall.

De är otroligt praktiska för vem orkar diska efter en fest? Använd engångsbestick för den perfekta festen med ett gott avslut i soffan eller direkt till sängen, utan att diska!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.