Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Glas & porslin

Vi erbjuder glas och porslin för din vardag, party, vanliga middagar men också finare fester – alla tillfällen helt enkelt! Hitta den rätta muggen för morgonstunden, vi har allt ifrån kaffemuggar i olika roliga former, som till exempel en björnmugg, till klassiska stilrena te muggar. Vi har mängder med roliga muggar med olika tryck och motiv på, så välj den som passar din personlighet mest! Hos oss på Lagerhaus hittar du alla glas du behöver, spana in våra stilrena dricksglas, fina champagneglas till fester, vinglas eller drinkglas till en avslappnad fredagskväll. Vi har många olika glasserier som kommer passa din unika stil, till rätt händelse eller humör. 


Duka med porslin från oss, vi erbjuder stora och små tallrikar och skålar i olika färger. Kika in tallrikarna till lunchen, faten och glasen till långmiddagen med vännerna och skålarna till fredagsmyset. Hos Lagerhaus så kan du välja bland en mängd glas och porslin i olika storlekar, former och färger och skapa den mixen som passar dig allra bäst.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!