Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Skålar

Vi har alla möjliga skålar i just den storlek, form och färg som du behöver till middagen. Stora skålen som passar bra till soppan, stora pastaskålen till huvudrätten och lilla glassbägaren eller glasskålen till efterrätten. Vi har dessutom flera små skålar till fredagsmyset som passar perfekt att ha godiset eller chipsen i.  


Vi har skålar i porslin, stengods eller PLA. Det finns tillhörande tallrikar för den som vill ha en enhetlig dukning på bordet och även muggar i samma serie.  Är du ute efter en mer lekfull dukning är det roligt att blanda färger och former på porslinet. Vi har skålar i svart, vit, brun och stengodsskålar som passar till alla tillfällen. Hitta dina skålar online eller i någon av våra Lagerhaus butiker. 

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.