Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Tallrikar

Här finns de perfekta tallrikarna för ditt hem och din dukning. Vi har mattallrikar, assietter och pastatallrikar i porslin och stengods i små och stora storlekar och stilar. Hos oss hittar du både vardagstallriken till lunchen och fintallriken till middagsbjudningen. Spana även in våra koppar som passar tallrikarna om du är sugen på en hel serie porslin. Genom att matcha en hel serie porslin av bra kvalitet får du en elegant dukning som passar vid alla tillfällen.  


Blanda färger och former för att få en mer lekfull rolig dukning, addera blommor och levande ljus för att få det där lilla extra. När det kommer till dukning är det bara fantasin som sätter gränser. Köp dina tallrikar och assietter online eller i någon av våra Lagerhaus butiker. 

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!