Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Tallrikar

Här finns de perfekta tallrikarna för ditt hem och din dukning. Vi har mattallrikar, assietter och pastatallrikar i porslin och stengods i små och stora storlekar och stilar. Hos oss hittar du både vardagstallriken till lunchen och fintallriken till middagsbjudningen. Spana även in våra koppar som passar tallrikarna om du är sugen på en hel serie porslin. Genom att matcha en hel serie porslin av bra kvalitet får du en elegant dukning som passar vid alla tillfällen.  


Blanda färger och former för att få en mer lekfull rolig dukning, addera blommor och levande ljus för att få det där lilla extra. När det kommer till dukning är det bara fantasin som sätter gränser. Köp dina tallrikar och assietter online eller i någon av våra Lagerhaus butiker. 

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!