Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Presentpåsar

Vi erbjuder ett brett sortiment av festliga presentpåsar för en mer omsorgsfull present. Med en fin inslagning blir innehållet ännu mer uppskattat. Ibland kan det vara knepigt att slå in paket med presentpapper, då är det perfekt att använda en presentpåse. Det är både praktisk och enkelt och det blir otroligt snyggt och stilfullt.

Vi har presentpåsar i flera olika storlekar, små, stora, höga eller låga och mängder med olika färger och motiv. Matcha påsen efter säsong, en röd till julklapparna, färgglad till födelsedagsbarnet eller en påse med en hare till påsk. Vi har självklart också enfärgade som vita, rosa eller lila påsar. Alla presentpåsar är dessutom designade av oss vilket även gör dem unika.

Extra snyggt blir det om du slår in innehållet med matchande silkespapper och knyter ihop påsen med någon utav våra fina presentband. En presentpåse går dessutom att använda om och om igen vilket är fantastiskt. Snabbt, smidigt och enkelt får du ihop en fin present för alla tillfällen.

Våra presentpåsar gör din gåva fulländad!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!