Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Presentboxar

Överraska nära och kära och ge bort presenter i fina och färdiga presentboxar. Vi erbjuder ett brett utbud av presentboxar i små som stora storlekar som passar just dina behov. Det finns mängder med olika färger, enfärgade, mönstrade, glittriga och även presentboxar med trevliga citat på som kommer göra mottagaren lite extra glad. Vill du göra så att din käraste känner sig extra speciell så har vi presentboxar i form av ett hjärta i röda och rosa färger!

Är det en julklapp har vi lådor i julens alla färger, färgglada lådor för födelsedagar eller behöver du en gul till påsken? Vi har även mängder med presentband i olika som man snyggt kan slå in boxen med för en extra touch. En presentbox kan också användas till en praktisk förvaringslåda där du kan samla småsaker eller till annat om du så vill.

En gåva blir så mycket mer meningsfull med ett vackert omslag, så passa på och köp fina presentboxar till din present här hos oss!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!