Fri frakt över 399 kr - Leverans 4-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Presentsnöre

Piffa upp ditt paket med presentsnöre och din inslagning blir komplett! Det finns oändligt med sätt att slå in ett paket på och även hur du ska knyta presentsnöret. Krulla snöret för en lekfull effekt, gör en romantisk rosett eller strimla snöret. Hur du än väljer att göra är det din personliga touch som är det viktiga.  


Vi har mängder med olika sorts presentsnören. Klassiska snören i olika färger som grön, röd eller svart, finns även glittriga eller med motiv på som de roliga grattis snöret. Vi har även olika textila snören som satin band i två storlekar, smala och breda som skapar en lite mer lyxig känsla. Hitta presentsnören för julklappen, födelsedagspresenten eller när som helst när du känner för att skämma bort någon speciell person.  

 

Vi har massor av presentband i olika färger och mönster som väntar på att få pryda ditt paket.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!