Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Presentpapper

På jakt efter det perfekta presentpapperet? Då har du kommit rätt! Ska motivet och färgsättningen på presentpapperet spegla dig själv som person, eller personen som ska få paketet? Oavsett så har vi presentpapper som gör paketen roligare och mer personliga. Med fina snören och läckert silkespapper kan du ta din inslagning till en ny högre nivå! För vem vill inte få ett fin inslaget paket?

Några använder presentpapper till att klä in skolböcker för att det ska bli ännu roligare att använda, en del använder pappret till pyssel. Perfekt till att skapa inbjudningskort, julkort eller använda i fotoalbum. Vi på Lagerhaus har ett stort utbud av fina presentpapper i olika färger och stilar. Hos oss finner du papper som passar både liten och stor samt olika stilar.

Förutom inslagningspapper finner du också sådant som silkespapper, cellofan och övriga tillbehör som behövs för ett vackert inslaget paket. Dessutom är alla presentpapper hos Lagerhaus miljömärkta, så att ditt köp blir ett bra val för både dig och miljön.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!