Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Paketdekoration

Du kan få ett paket att se väldigt snyggt ut med prydligt inslaget paket i presentpapper eller en presentbox, men med våra paketdekorationer så får du paketet att stå ut och se extra fint ut. Vi har paketdekorationer som passar alla paket och gåvor, till vem det än är. 


Vi föreslår vår presentbox hjärta som du kan ge till din partner. Hur ska du kunna få detta paket att vara extra speciellt? Först och främst rullar du presenten i silkespapper i en röd eller rosa färg. När presentboxen är stängd så är det dags att dekorera lådan. Vi har bland annat klistermärken i form av hjärtan men även bokstäver där du kan stava något romantiskt. Som sista detalj, lägg därefter en rosett som du klistrar på paketet. 


Dekorera dina paket och gör dem extra speciella! 

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!