Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Cellofanpåsar

Att slå in med cellofan är alltid ett bra alternativ! Det ser inte bara fint ut utan det skapar också en känsla av lyx. Det är både enkelt och praktiskt och det blir alltid snyggt, speciellt med ett väl valt band till knytning. Matcha bandet efter innehållet eller varför inte efter säsong eller högtid?
Hos oss hittar du cellofan i olika storlekar, både på rulle och som påsar. Cellofan passar perfekt till perfekt till presentinslagning, till exempel om du ska slå in blommor, presenter eller varför inte slå in en god flaska vin i cellofan?

Ska du ge bort godis, choklad eller kakor eller andra saker där man vill visa innehållet passar en cellofanpåse perfekt. Fyll din cellofanpåse med massa härligt innehåll och ge bort till någon du tycker om. Alltid bra att ha hemma om du är bortbjuden spontant och du ska slå in en gå bort present. Hos oss på Lagerhaus hittar du all cellofan till inslagning du behöver!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!