Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Silkespapper

Hos oss kan du alltid köpa fina silkespapper att slå in dina presenter och paket med. I vårt sortiment hittar du silkespapper i trevliga färger som passar vid alla tillfällen. Vi har färger som rosa, silver och blått. Slå in presenter i silkespapper, kan passar extra bra till de ömtåliga gåvorna eller lägg silkespapper i toppen av presentpåsen för en rolig effekt. Slår du in paketet i en av våra presentboxar kan silkespapper vara fint att lägga med i boxen.

Blanda färger för att få ett ännu mer poppande resultat. Slå in blombuketten i passande silkespapper och cellofan och överraska någon du tycker om. Silkespapper är en produkt som alltid är bra att ha hemma precis som paketpapper och paketsnören, det är perfekt att pyssla med. Ett vackert omslag gör din gåva fulländad – framför allt om det är av silkespapper!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!