Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Lampskärmar

Med rätt val av lampskärm kan du förändra ett helt rum och få ditt hem att bli mer personligt och harmoniskt. Här hittar du lampskärmar i olika storlekar, material, färger och former. Vi har lampskärmar som passar alla stilar och rum. Flera av våra hängande lampskärmar är gjorda av naturmaterial eller tyg vilket både är snyggt, trendigt och ger rummet en lugn känsla och atmosfär.

Vi har även trendiga lampskärmar för dig som redan har en lampsladd som väntar på den perfekta skärmen att hänga i taket, över matbordet eller kanske i vardagrummet.

Få ett ljusare hem och skapa harmoni med hjälp av rätt belysning och lampskärm! Vi har många olika lampskärmar att välja på och du är välkommen att kika här online eller komma in till någon av våra Lagerhaus butiker.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!