Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Disk- & bestickställ

Gör diskandet lite roligare och låt ditt porslin torka på ett av våra diskställ! Ett snyggt diskställ kan faktiskt fräscha upp ett helt kök, för vi erbjuder diskställ i både metall och bambu vilket är otroligt snyggt. Skapa ordning och reda på diskbänken och organisera din disk, det kommer underlätta din diskning och spara dig massor av tid. Även om du har en diskmaskin kan det vara bra att ha ett diskställ om du vill diska något för hand. 


Matcha ditt diskställ med andra av våra Lagerhaus produkter och det kan fint bli en del av inredningen på diskbänken, vi föreslår då diskställ BAMBOO! Det passar bra tillsammans med våra rengöringsserier där vi har diskmedel, handtvål och städspray. Rengöringsprodukter behöver inte vara tråkigt, utan med det rätt produkterna kan du skapa din helt egna personliga stil och göra det till något snyggt. Organisera din disk och gör ditt liv enklare med hjälp av disk- & bestickställ från Lagerhaus! 

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!