Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Disk- & bestickställ

Gör diskandet lite roligare och låt ditt porslin torka på ett av våra diskställ! Ett snyggt diskställ kan faktiskt fräscha upp ett helt kök, för vi erbjuder diskställ i metall vilket är otroligt snyggt. Skapa ordning och reda på diskbänken och organisera din disk, det kommer underlätta din diskning och spara dig massor av tid. Även om du har en diskmaskin kan det vara bra att ha ett diskställ om du vill diska något för hand. 


Matcha ditt diskställ med andra av våra Lagerhaus produkter och det kan fint bli en del av inredningen på diskbänken, vi föreslår då diskställ Metall! Organisera din disk och gör ditt liv enklare med hjälp av disk- & bestickställ från Lagerhaus! 

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!