Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Äggkoppar

En fin äggkopp är frukostens grädde på moset. Det ska finnas bröd i en korg, smöret ska stå framme med en brödkniv i smöret, både hård- och löskokta ägg finns i en skål, olika typer av skinka har lagts på en tallrik, den stora osten finns i mitten av allt, kaffet står fortfarande och droppar i kannan och äggkoppen dekoreras sedan av ett varmt ägg. Ägget i den fina äggkopen är den sista detaljen som avrundar frukostdukningen och skapar en familjekänsla. Tallrikar, skedar, glas och till sist äggkoppar. 


Vi har fina och stilrena äggkoppar i bra kvalitet som passar till alla frukostbord. Välj vår bruna äggkopp CAMPER som matchar det bruna ägget, och vår vita äggkopp CAMPER som matchar det vita ägget. Vi har även säsongsbaserade äggkoppar som påskäggkoppar och juläggkoppar. 

Dekorera frukostbordet med snygga äggkoppar från Lagerhaus! 

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!