Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Brickor & fat

Att ha brickor hemma är något som underlättar när du ska duka upp till middag eller fika. Det är dessutom en fin inredningsdetalj att ha på köksbänken eller på drinkvagnen och går även bra att använda som serveringsfat. Servera chark eller småplock på vårt serveringsfat i trä till dina vänner och familj så är det inte konstigt om att de frågar var du har köpt den. Ställ dina godsaker på brickan och få med allt du behöver ut på altanen en varm sommardag. De skapar inte bara enkelhet i vardagen utan piffar också upp serveringen. Vi har brickor i olika mönster och material som trä, rotting och marmor.  


Vi har också många säsongs anpassade brickor om du vill matcha med årstid. Välj mellan runda, avlånga eller fyrkantiga brickor. Du kan även köpa ett brickställ så att det blir enklare att ta frukosten i sängen, hur härligt? Hitta dina brickor och fat online eller i någon av våra Lagerhaus butiker.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!