Fri frakt över 399 kr - Leverans 4-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Bestick

Hos oss hittar du fina bestick som passar både till vardag och till fest. Köp ett lyxigt bestickset i rostfritt stål som består av 16 delar knivar, gafflar, skedar och teskedar. Du hittar också ätpinnar, salladsbestick och skedar med sugrör, vilket gör dig redo för livets alla luncher, middagar och fikor. Bestick är en viktig detalj i din dukning, därför är det viktigt att du väljer favoriter som passar din personliga stil.  


Köp kompletta bestickset för att skapa en fin helhet. Vi har bestick i rostfritt stål som finns i olika färger så som i silver och guld, matcha det snyggt med salladsbestick i trä. Fina rostfria bestick är något man ha under en lång tid därför är det viktigt att välja omsorgsfullt och tidlöst. När du väl har valt ditt bestickset kan du enkelt komplettera med fler, antingen i samma serie eller matcha med något helt annat. Här är det bara fantasin som sätter gränser! 

 

Behöver du uppdatera din besticklåda har du kommit helt rätt! 

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!