Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Ramar

Hos oss hittar du rätt ram, fotolist och ramlist för just dig och ditt rum. Designa den perfekta väggen av tavlor med alla dina härliga minnen av familj och vänner med hjälp av vår populära Ram PASSEPARTOUT. Om du har tagit många foton från dina resor av familj och vänner så passar det perfekt att göra några av de mest speciella minnena en del av rummet.  


Våra ramar finns i små, mellan och stora storlekar och färger som svart, vit och i naturligt trä så att något finns för alla rum i hemmet. Vi har även fotoramar och tavelramar i samma färger, välj bland storlekarna 70x100, 50x70, 40x50, 10x15 och fler. Köp dem hos Lagerhaus och fyll din vägg med äventyr i ramar från livets speciella ögonblick. 

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.