Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Konstgjorda växter

Gröna växter bidrar till att skapa värme och mys hemma. För den med ett hektiskt liv kan det vara svårt att hinna med allt, då kan konstgjorda växter vara ett bra alternativ. Perfekt för dig som utan ansträngning och skötsel vill ha ett grönare hem. Välj mellan flera populära sorter och inred ditt hem med växter. Växterna passar lika bra inomhus som på balkongen eller uteplatsen.  


Konstgjorda växter passar också bra där riktiga växter inte överlever som på mörka platser. Konstgjorda växter är en precis lika fin inredningsdetalj som riktiga växter och det positiva är att dom aldrig får bruna fläckar eller över vattnas och blir gula. Spana in våra konstgjorda växter online eller någon av Lagerhaus butiker.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!