Fri frakt över 590 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Mamma

Hos Lagerhaus har vi den perfekta genomtänkta presenten till din mamma, så att du kan ge din mamma ännu mer kärlek! Oavsett om det är din mammas födelsedag eller inte förtjänar hon alltid en fin present. Visa henne uppskattning och omtanke och skäm bort henne lite extra. Vare sig ålder, intressen och stil har vi den rätta presenten för henne!


Ett väldoftande doftljus eller handtvål är en present som alla tycker om och något man aldrig kan ha för många utav, nya vinglas är alltid uppskattat eller ge henne något personligt som en presentbok. Ett extra plus om din present kommer med godis eller blommor, vem älskar inte det?


Lika viktigt som innehållet är inslagningen. Vi har allt du behöver för att slå in en riktigt fin present. Kör en klassisk inslagning med vackert presentpapper och matchande presentsnöre eller lyxa till inslagningen med en presentbox eller presentpåse och pryd med någon av våra fina presentband i satin. Glöm inte vykortet där du kan skriva en gullig och omtänksam hälsing till din kära mamma.


Hos oss hittar du den perfekta presenten till din mamma!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.