Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Pappa

Det brukar oftast inte vara så svårt att hitta en present till pappa, men man måste ändå tänka igenom gåvan för det kan vara något som han aldrig glömmer. Vi har något som passar alla pappor, till exempel de roliga och skämtsamma, de känslosamma, de seriösa men också de passionerade.


Köp något som passar in i din pappas vardag, köp något som han inte visste att han behövde som en sked med sugrör! Hur bra är inte det?


Brukar han laga mat? Köp kökshandduk, förkläde, brödkorg, grytlapp och grytvante i samma serie för ett stilrent kök. Detta kan överraska dig, men ett rostbrödsställ… tro oss, han kommer älska det. Ett brickställ är också en perfekt present till din pappa, överraska honom med frukost på sängen med hans nya brickställ, som han sedan kan använda till allas födelsedagar i familjen.


För pappan med alla pappaskämt så har vi otroligt roliga spel och quiz så att han kan gå lös med sina skämt. Vi kan garantera massor av skratt och skämt med spelet KORTSLUTNING, det kommer han vilja ta fram och spela i varje chans han får. Du hittar de bästa presenterna till pappa hos Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!