Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Nyinflyttad

Är du bjuden på inflyttningsfest och behöver en inflyttningspresent? Då har du kommer precis rätt! Oavsett om personen/personerna har flyttat till hus, lägenhet eller precis har flyttat hemifrån har vi de rätta presenterna för dig.  

 

Är det en inflyttningspresent till nya husägare kan något till trädgården vara en uppskattad present. Har personerna börjat odla är krukor eller fröpåsar heta tips. Inredningsdetaljer som doftljus, ljusstakar eller en vas kan heller aldrig gå fel.  

 

Har personen flyttat till lägenhet är stearinljus, trendiga twistade ljus eller en god handtvål bra tips, oavsett om det är till en kille eller tjej är det något alla använder. Har hen några speciella intressen? Är värden intresserad av till exempel matlagning är en kokbok eller serveringstillbehör uppskattat. En karaff, serveringsskål eller bricka är också något som är underskattat men kan bli en väldigt snygg inredningsdetalj. 

 

Till den som har flyttat hemifrån är produkter till köket eller roligare städredskap högt värdesatt. Det är mycket som ska köpas första gången man flyttar in i en egen bostad därför ka bidrag till porslin eller glassamlingen vara hjälpsamt. Matchande serie med rengöringsprodukter som handtvål, diskmedel och städspray är alltid användbart.  

 

Spana in våra inflyttningspresenter online eller i någon av våra Lagerhaus butiker

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!