Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Uteliv

Sommaren är äntligen här och det är dags att fräscha upp balkongen och trädgården. Vi har massor av härliga produkter för dig som älskar att plantera, vill göra uteplatsen mysig eller helst drar ihop kompisarna på en härlig picknick. När det börjar bli varmt och soligt så är det dags att åka till en härlig äng, ta med en snygg picknickfilt, lägg fikat i picknickkorgen och njut av solen med ett par vänner eller familjen.

Vi har massor av perfekta produkter till picknicken och utflykten i somriga färger och mönster som gör det till problemfri dag. I picknickkorgen så tar kan ni ta med kaffe i termosen, en bricka i hyacinth att servera fikat på, pappersmuggar, papperstallrikar och träbestick för att tänka på miljön och en kylväska för att hålla drickan kall.

Till balkongen så har vi allt du kan tänka dig för att plantera växter med hjälp av krukor, hänga upp växter med amplar och hålla dem vid liv med hjälp av självbevattning. Har du en altan, trädgård eller större balkong så är det livsviktigt att ha en hängmatta där du kan slappna av i den varma vinden med en bok. Till dig så har vi allting för att dekorera balkongen eller sköta om grönskan på balkongen!

Välkommen till ett uteliv med Lagerhaus

Upptäck mer

Allt inom balkong

Upptäck mer

Allt inom picknick

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!