Fri frakt över 450 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Balkong

Balkonghänget är runt hörnet! Vi hjälper dig att göra uteplatsen redo för vår och sommar! Äntligen är det dags att fräscha upp uteplatsen! Oavsett om du har stans minsta balkong, en storslagen veranda på landet eller en hel berså att dekorera och möblera så kommer du hitta produkterna hos oss på Lagerhaus för att skapa din personliga stil i uterummet. Vi har allt från krukor, ljuslyktor, vattenkannor - till dukar, piedestaler, filtar och korgar.

Sommar betyder häng utomhus, men alla vet ju att det någon gång kommer att börja regna, hagla och blåsa - så med rätt inredning kan uterummet eller balkongen användas för alla väder året om! När vintern kommer kan du lägga ut tjocka filter, fina kuddar och tända massvis med ljus för att få till en mysig stämning. Låt inspirationen flöda och skapa ditt uterum på balkongen precis som du vill ha det!


Underkategorier

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.