Fri frakt över 450 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Picknick

Packa picknickkorgen och duka upp för picknick i parken, på stranden eller i skogen, för smakar det inte lite extra gott när du äter ute i naturen? Charmen i en picknick är ju enkelheten. En kontrast till andra mer mallade luncher och middagar. Så släng ihop en hemlagad plocktallrik om du känner för det. Det funkar minst lika bra med pizza och burkläsk. Huvudsaken är att man får umgås med sina vänner och familj.

Vi har den perfekta picknick servisen i tjock och tålig plast som du enkelt kan ta med dig. Serien PICKNICK finns i tre delar, tallrik, skål och glas.

Utöver servis till maten är en picknickfilt att sitta på en bra idé. Ta med servetter till eventuellt söl, vattenflaska för att släcka törsten, kylväska med kylklampar för att hålla mat och dryck kall eller kanske ett roligt spel?

Samla vänner och familj, packa väskan och dra ut på picknick!Underkategorier

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.