Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Badrumsförvaring

Med vår praktiska badrumsförvaring kan du enkelt organisera dina saker i badrummet. Ligger det handdukar på golvet eller över dörren? Skaffa våra praktiska krokar för handdukar eller en dörrhängare där du kan hänga fem handdukar eller kläder medan du duschar. Förhindra ett stökigt badrum där du inte hittar toalettpapper, därför bör du samla dem på en plats med hjälp av en snygg guldfärgad toalettpappershållare i metall. Vi har snygga förvaringskorgar i olika storlekar och material som funkar lika bra till förvaring som tvättkorg – vi har stickade korgar, korgar i rotting och kanvas.  


Till duschen har vi olika typer av förvaring som hängande korgar med sugpropp eller sugproppskrokar för dig som vill ha koll bland schampoflaskorna eller vill ha handduken nära till hands. Pedalhinkar i små, mellan och stora storlekar har vi också, vilket är ett måste för många att ha i badrummet. Du hittar din badrumsförvaring hos Lagerhaus, både online och i din närmaste butik.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!