Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Tvålpumpar & muggar

Vi har stilrena tvålpumpar och tandborstmuggar i olika färger och material för att fräscha upp ditt badrum och få det att se stilrent ut. Våra tvålpumpar finns i marmor, akryl och stengods, vi har också kompletterande tillbehör som tandborstmugg och tvålfat i samma serie och material. Tvålpumpar är för den miljömedvetna som gillar att återanvända och som inte behöver köpa ny pump när den tagit slut.  


Med våra tvålpumpar fyller du enkelt på med valfri tvål och tvålpumpen blir som ny igen. Förvara din tandborste eller dina makeupborstar i en praktisk tandborstmugg. Shoppa tvålpumpar, tandborstmuggar och tvålfat online eller i någon av Lagerhaus butiker.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!