Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Tvål & doft

Vi har väldoftande tvålar och doftljus för att både du och ditt hem ska lukta ljuvligt. Prova våra populära handtvålar i egen design med unikt framtagna dofter som vanilj/magnolia/avokado, persika/grapefrukt/havtorn eller vår mest populära verbena/citrongräs/olivolja. I samma serie har vi också duschtvål som även dem doftar lika gott! På tal om god doft, testa vår rökelse SANDALWOOD (sandelträ) som sätter god stämning i hemmet. 


Ett vackert doftljus är perfekt för att fräscha upp badrummet, sovrummet eller vardagsrummet för att mysa framför Tv:n. Blanda myskänslan med en god doft och köp doftljus hos Lagerhaus. Vi har en mängd olika doftljus med dofter som rabarber, ananas, äng, örter och söta bär. Missa inte att vi även har doftpinnar i härliga dofter som honey (honung), pine forest (barrskog), cotton blossom (bomullsblomma) och iced cederwood (cederträ). Doftpinnar passar lika bra i badrummet som i sovrummet eller vardagsrummet. Hitta din tvål och doft online eller i din närmaste Lagerhaus butik!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!