Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Hyllor

Letar du efter en hylla som är både praktisk och snygg? Här hittar du hyllor som passar för olika rum och stilar. En hylla kan fungera både till förvaring och som en plats att placera dekoration eller inredning på. Hyllor passar i alla rum i hemmet och här på Lagerhaus har vi hyllor för vardagsrum, sovrum, badrum, barnrum och hyllor för smart förvaring.

Våra dekorativa och stilrena vägghyllor i trä hänger du enkelt upp på väggen och passar för mindre dekorationer av alla slag. Vår gallerhylla passar i alla rum och blir både en praktisk förvaring och en snygg dekoration i rummet.

Med hjälp av en hylla kan du enkelt skapa ordning och reda i ditt hem samtidigt som det blir en snygg dekoration och skapar en härlig känsla till rummet. Hyllor av olika modeller, färger och material hittar du här hos Lagerhaus, både online och i butik.


Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!