Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Väskor

Väskor är bra till det mesta, och behövs till nästan alla användningsområden. Här hittar du fina och roliga matväskor och lunchväskor som gör matlådan lite roligare att bära med sig. Dessutom har vi funktionella och stilfulla förvaringsväskor som är perfekta att ha tillgängliga i köket, ha med sig på shoppingturen eller när du ska på utflykt i skogen eller till stranden.

Här har vi det självklara valet då förbrukningen av engångspåsar måste minska, det är därför många av våra väskor är gjorda utav 80% återvunnen polypropen. Om du istället vill ha en textilväska så är våra kviltade väskor gjorda utav 100% ekologisk odlad bomull! Byt ut engångspåsen och hitta din favoritväska som du kan använda om och om igen!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!