Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ljushållare & lyktor

Små inredningsdetaljer som ljushållare och lyktor skapar en härlig och varm känsla i hela rummet. Här hittar du ljuslyktor i alla möjliga varianter, stora som små, klassiska som trendiga; vi har något för alla. Det finns lyktor i mängder av varianter och nyanser som du kan blanda hur du vill. Missa inte våra populära ljuslyktor MILK, de finns i flertalet underbara färger och storlekar och är en fantastisk dekoration till alla rum i hemmet. Vi har även fina hängande ljuslyktor i glas som är perfekta för värmeljus, dessa lyktor passar bra inomhus, på balkongen eller i uterummet.  


En ljushållare eller ljuslykta är minst lika fin tom och kan även användas som kruka eller ha blommor i. Ljushållare och ljuslyktor kan man aldrig ha för många av, blanda stora och små i olika färger och skapa din helt egna stil. Hitta dina favoriter hos Lagerhaus! 

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!