Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ljusstakar

Skapa ett stämningsfullt hem med hjälp av en ljusstake med ett levande ljus. Mysigt ljus passar bra såväl under den mörka vintertiden som vid de långa sommarkvällarna. Vi har allt ifrån små ljusstakar för kronljus till större stakar i unika former. Här hittar du fina ljusstakar i olika material som mässing, järn, guld och glas så att du kan dekorera med material som passar just din stil och inredning.

Våra tjusiga ljusstakar finns också i roliga färger och former för den som vill ha mer färg. Matcha dina färgsprakande ljusstakar med fina ljus i matchande färger. Mixa och matcha som du vill bland Lagerhaus ljusstakar och skapa värme både inomhus och inombords!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!