Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ljusstakar

Skapa ett stämningsfullt hem med hjälp av en ljusstake med ett levande ljus. Mysigt ljus passar bra såväl under den mörka vintertiden som vid de långa sommarkvällarna. Vi har allt ifrån små ljusstakar för kronljus till större stakar i unika former. Här hittar du fina ljusstakar i olika material som mässing, järn, guld och glas så att du kan dekorera med material som passar just din stil och inredning.

Våra tjusiga ljusstakar finns också i roliga färger och former för den som vill ha mer färg. Matcha dina färgsprakande ljusstakar med fina ljus i matchande färger. Mixa och matcha som du vill bland Lagerhaus ljusstakar och skapa värme både inomhus och inombords!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!