Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Doftljus

Vem älskar inte doftljus? Få den där perfekta myskänslan hemma med en god doft, hitta ditt doftljus hos oss. Vi har en mängd olika dofter som rabarber, körsbär, ananas, äng, örter och söta bär. Det är perfekt present när du vill muntra upp sig själv eller skämma bort någon du tycker om. På Lagerhaus hittar du inte bara olika dofter utan doftljusen kommer även i olika härliga färger och stilar, så att du kan matcha med din övriga inredning hemma.

Med olika citat på ljusen, så som ”Love is in the air” och ”Good feeling” blir ljusen mer än bara ett doftljus - utan också en rolig och personlig inredningsdetalj. Är du som oss och tycker doftljus är lika mysigt året ska du spana in våra säsongsanpassade ljus; färgstarka blommiga dofter till sommaren eller vårt populära ”kanelljus” till julen. Det går helt enkelt inte att ha för många doftljus, därför är Lagerhaus butiken för dig!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!