Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ballonger

Ingen fest utan ballonger! Vi på Lagerhaus har ett brett sortiment med ballonger för alla typer av fester. Oavsett val av tema har vi alltid ballonger som passar just din fest. Blås upp och pynta födelsedagskalaset, nyårsfesten eller dopet. Spana in våra ballonger Sverige som passat perfekt till ett studentfirande eller våra hjärtballonger i rosa och rött för en romantisk alla hjärtansdag.

Planerar du ett födelsedagskalas är sifferballongen i folie ett måste, finns även matchande HURRA och GRATTIS folieballonger. Vill du imponera på dina gäster måste du se våra konfetti ballonger som finns i flera olika färger. Vi har såklart också klassiska ballonger i alla dina favoritfärger som rosa, vit eller guld.

Pynta festen med ballonger tillsammans med girlanger, vimplar och konfetti för ultimata festkänslan. Köp dina ballonger hos oss och låt festen börja!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!