Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Godispåsar

Vad är ett barnkalas utan små godispåsar? Här hittar du fina och roliga godispåsar i olika färger, mönster och storlekar. Vi har godispåsar i papper i ett flertal färger som bruna, rosa randiga och flerfärgade med ballonger på.

Överraska barnen och gör egna små godispåsar till fiskedammen på födelsedagskalaset. En jätteenkel lek som alla barn älskar. Vil du fylla påsarna med annat än godis går det såklart också. Baka hembakta kakor och lägg in påsen och ge bort som en gullig liten present som garanterat kommer bli uppskattad. Påsarna passar även bra som små kuvert till ett personligt litet brev. Vi har också cellofanpåsar där du kan se igenom till det goda innehållet. Knyt ihop cellofanpåsen med någon av våra fina presentsnören som pricken över i:et. Hitta dina godispåsar hos oss!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!