Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Sugrör

I den här kategorin hittar du Lagerhaus alla sugrör. Vi har sugrör i olika material, färger och modeller. Välj mellan glas, metall, papper och träsugrör. Sugrör är inte bara praktiska utan de skapar också en festligare stämning, för visst blir en drink godare när man dricker ur ett sugrör? Servera fredagsdrinken på förfesten med ett guldigt sugrör i metall, pynta saften på barnkalaset med ett randigt papperssugrör eller drick varm choklad på morgonen med vår roliga sked med inbyggt sugrör.

Sugrör kan också vara ett roligt komplement till inredning. Pynta barskåpet eller ställ ett glas fullt med sugrör på drinkvagnen och bli en hemma bartender och du kommer garanterat imponera på dina vänner. Det praktiska med våra sugrör i metall och glas är att de är bara att diska dem efter användning och återanvända dem igen, smidigt och samtidigt bra för miljön.

Hitta dina favoritsugrör hos oss på Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!