Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Girlanger

Gör festen ännu roligare och pynta med girlanger för garanterad feststämning. Vi har girlanger för årets alla tillfällen så att du kan dekorera barnkalaset, bröllopet eller studenten. Vi har girlanger och vimplar som är både glittriga, färgglada och med bokstäver så att du kan göra dem personliga. Spana in våra Sverige vimplar som passar perfekt för student eller Sverige kampen, pynta och kom i stämning direkt.

Låt vimpeln hänga längs väggen i en båge för snygg effekt eller fäst vimpeln så den kan hänga fritt och fladdra i vinden. En vimpel passar lika bra att dekorera med inomhus som utomhus. Fäst med tejp eller eventuell med krokar på varje sida. När festen är slut ta ner girlangen och spara den till nästa tillfälle och återanvänd den.

Dekorera med vimplar, girlanger, ballonger och konfetti och få en fest ni sent kommer att glömma! Köp girlanger online eller i någon av våra Lagerhaus butiker.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!