Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Burkar

Är du ute efter burkar har du hittat rätt! Vi har en mängd olika burkar i flera storlekar. Organisera och skapa bättre ordning med burkar för att få bättre köks- och matförvaring. 

 

Här hittar du glasburkar med lock, snäpplock och skruvlock som du kan fylla med precis vad du vill. Vi har små glasburkar perfekta till kryddor, burkar med lock för sylten eller honungen och stora burkar med snäpplock för exempelvis socker eller havregryn. Att organisera med burkar är inte bara praktiskt, det är också en passande detalj i köket. Samla ett gäng snygga burkar och ställ på köksbänken eller på hyllan i köket.  

 

Vi har dessutom matlådor i glas som håller din mat fräsch hela dagen. Lådorna finns i flera olika storlekar för alla olika behov. Laga en extra portion mat och ta med dig till jobbet enkelt och smidigt. 

Shoppa dina glasburkar hos oss och organisera ditt skafferi!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.