Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Burkar

Är du ute efter burkar har du hittat rätt! Vi har en mängd olika burkar i flera storlekar. Organisera och skapa bättre ordning med burkar för att få bättre köks- och matförvaring. 

 

Här hittar du glasburkar med lock, snäpplock och skruvlock som du kan fylla med precis vad du vill. Vi har små glasburkar perfekta till kryddor, burkar med lock för sylten eller honungen och stora burkar med snäpplock för exempelvis socker eller havregryn. Att organisera med burkar är inte bara praktiskt, det är också en passande detalj i köket. Samla ett gäng snygga burkar och ställ på köksbänken eller på hyllan i köket.  

 

Vi har dessutom matlådor i glas som håller din mat fräsch hela dagen. Lådorna finns i flera olika storlekar för alla olika behov. Laga en extra portion mat och ta med dig till jobbet enkelt och smidigt. 

Shoppa dina glasburkar hos oss och organisera ditt skafferi!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!