Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Handdukar

Har du tröttnat på dina kökshanddukar? Då har du hittat rätt! Vi har snygga kökshanddukar i roliga färger, mönster och i fantastisk kvalitet som definitivt kommer att liva upp ditt kök. Vi har färger så som gröna, vita, gula, ljuslila, ljusgrå och många fler. Välj handdukar efter årets säsonger eller matcha med en högtid för att få extra stämning i hemmet. Spana in vår populära kökshandduk VÅFFLA i våffelmönster, VOFF som är vår tryckta handduk med mönster av hundar eller vår nyhet kökshandduk NEW TRADITION i fina ljusa och somriga färger i tartan och randiga mönster. 


Genom att inreda med en sådan enkel sak som textiler skapar du en varm och hemtrevlig känsla där du kan känna dig hemma och lugn. Mixa och matcha dina handdukar som du vill och skapa din helt egna stil. Våra kökshanddukar är dessutom gjorda av ekologisk bomull vilket även gör dem miljövänliga. Spana in våra handdukar online eller i någon av våra Lagerhaus butiker!

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!