Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Tips & inspiration

Julklappstips till din syster


Har du en syster som du vill överraska med en fin julklapp? Vi har tipsen du behöver! Beroende på vad din syster har för intressen och hobbys kan inspirationen till den perfekta julgåvan vara klurig. Vi hjälper dig därför genom att lista fem olika områden med flera julklappstips till din älskade syster.


1. Spelfantast?

Har du en vinnarskalle till syster? En som skall utmana hela familjen i sällskapsspel så fort hon får chansen? Då kan det vara roligt och uppskattat att uppgradera hennes spelhylla med nya roliga sällskapsspel. Frågesport, charader eller roliga utmaningar - vi har allt din speltokiga syster kan önska sig.


Läs också artikeln Julklappstips till din bror

2. Gillar din syster att baka och laga mat?


Lagar din syster den godaste vegetariska maten? Eller bakar hon kanske den härligaste kladdkakan? Oavsett kanske det är dags för dig att bjuda tillbaka? En bra julklapp till den mat- och bakintresserade systern kan vara vackra uppläggningsfat, skålar och serveringsbestick.

3. Är hon inredningsintresserad?


Har din syster ett brinnande intresse för inredning och har stenkoll på alla inredningstrender? Lever, andas och drömmer hon om detaljerna som gör skillnad i hemmet? Överraska henne med en julklapp i samma tema. Kanske kan nya vackra glas vara en bra gåva i jul?


En härlig kruka eller en elegant vas i härliga former? Oavsett är det ett säkert kort att ge den inredningsintresserade systern något hon kan pryda hemmet med.


Läs också artikeln Julklappstips till pappa

4. Gillar din syster att läsa och skriva?


Ge din syster ny litteratur i julklapp. Womensync, boken om kvinnans biologiär både intressant att läsa och förståelse för hur den kvinnliga biologin faktiskt fungerar. Boken är dessutom så fin att den med fördel kan agera tablebook i vardagsrummet när hon läst klart den.


Är hon mer intresserad av astrologi och nyfiken på vad drömmarna har för betydelse? Drömjournalen har alla svar hon behöver!


Gillar din syster att skriva finns dagböcker, självhjälpsböcker och roliga skrivblock som låter hennes kreativitet flöda.

5. Ge bort något personligt


Visa extra mycket uppskattning till din syster genom att ge bort en personlig julklapp. Skapa en vacker minnesbox med saker och fotografier som påminner om allt kul ni gjort tillsammans. Ge bort ett "presentkort" som innefattar en dag på tu man hand, bara du och hon.


Hon kanske gillar godsaker? Fyll en fin burk med hennes favoritgodis och skriva ett kärleksfullt kort till.


Om din syster behöver piggas upp i vintermörkret kan du alltid göra ett "Ta hand om dig-kit" genom att fylla en låda med en filt, en mugg, en påse te och addera en fyll-i bok som passar henne.Vi hoppas du i denna artikel fått flera bra julklappstips till din syster! Vill du läsa fler julklappstips kolla in våra artikel Julklappstips till mamma.


Psst! Glöm inte att slå in ditt paket med kärlek - spana in allt för presentinslagning här!


tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!