Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Anteckningsblock & mappar

Sätt färg på skrivbordet med roliga anteckningsblock och mappar! Ett anteckningsblock är perfekt för dig som gillar att skriva, och som dessutom kanske har svårt att komma ihåg saker utantill. Vi har större anteckningsböcker i A4 som ger dig stort utrymme att anteckna, skriva, skissa och teckna på. Föredrar du mindre anteckningsböcker har vi A5 och A6, perfekta som block för inköpslistor eller som kom-ihåg-lappar. 


Lagerhaus har också självhäftande notislappar i olika motiv och former. De är lätta att fästa/ta bort utan att det blir märken. Veckokalenderblock och veckoplanerare hjälper dig planera skola, träning, jobb eller möten, vilket ger en mer strukturerad vardag. Vi har också dagböcker för djupare tankar och funderingar - ta några minuter om dagen och skriv ner vad du är tacksam över eller sammanfatta din dag. Spana in våra anteckningsblock och mappar som finns i butik och online hos Lagerhaus! 

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!