Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Kalendrar

Vad skulle man göra utan en kalender, utan struktur och planering i livet? Detta är något som en kalender 2022 från Lagerhaus löser. För med ett kalenderblock så blir du den första att överraska en familjemedlem eller kompis med att önska dem en fin födelsedag.  


En kalender kan vara ett komplement till familjen som vill strukturera aktiviteter eller för dig som gillar att planera. Vill du i stället ha en kontorskalender med en veckoplanering samt månadsplanering så finns även en kalender för det. Detta gör att du aldrig längre blir sen till möten, imponera med att vara punktlig och lev ett stressfritt liv!  


En kalender kan också användas som en dagbok där du skriver ner dina djupaste tankar och funderingar dag för dag. Vill du göra skrivandet lite roligare använd färgglada pennor eller varför inte post-it lappar. Köp din kalender hos Lagerhaus, online eller i någon av våra butiker, för med våra kalendrar och desktopblock så blir livet enklare.

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!