Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Pennor & suddgummin

Gör studierna eller arbetet roligare och uppdatera ditt pennfack med pennor och suddgummin! Här hittar du dem i flera olika färger och former som är perfekt för barnens skolstart eller för när de vill ha färgglada pennor för att rita. Vi har pennor för dig som vill göra skivandet lite festligare, spana in våra bläckpennor med olika roliga figurer på eller våra klassiska blyertspennor med suddgummi för provet i skolan.

Vi har också tuschpennor i olika färger för när barnen vill måla och kulspetspennor för dig som vill sätta färg på skrivandet. Pennor och suddgummin är inte bara för dig som behöver uppdatera ditt hemmakontor utan också för barnens skolstart eller för dig som vill teckna. Köp dina favoriter online eller i någon av Lagerhaus butiker.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!