Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Mat & dryck

Det är kul att lära sig nya saker och testa nya smaker, därför hittar du många kokböcker för olika måltider, drycker men också speciella kokboken för studenter! Vi har böcker för alla tillfällen, såväl för vardagsmiddagen, som till efterrätten eller festen. En bok är också den perfekta presenten till vännen som redan har allt, för vem kan motstå god mat? En kokbok är bra om man har svårt att svårt att komma på idéer på vad man ska äta eller så vill man bara testa på någonting nytt. Vill du prova på matlagning från andra kulturer eller börja äta mer grönt, så vi har kokböckerna för dig.  


Vi har även böcker för dig som tycker om god dryck eller bakning; älskar du öl så har vi boken 101 ÖL och gillar du smoothies så har vi kokbok 101 SMOOTHIES. Vi har till och med en kokbok specifikt för chokladbollar och kladdkakor! Gör matlagningen roligare och enklare med vårt kokbokställ. Inga mer kladdiga kokböcker utan du kan fokusera på matlagningen. Spana in våra kokböcker online eller i en av våra Lagerhaus butiker.

Underkategorier

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!