Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Tips & inspiration

Julklappstips till din bror

Du kanske har en lillebror, storebror, tvillingbrorsa eller en bonusbror som du vill visa lite extra uppskattning i jul? Men vad ger man till sin bror i julklapp? Det kan såklart variera beroende på ålder och intresse. I den här artikeln har vi därför listat fem områden och flera olika julklappstips till brorsan. På Lagerhaus finns något för alla!


1. Gillar din bror inredning?


Skäm bort din inredningsintresserade bror med ny inredning. Han kanske skulle behöva uppdatera badrummet med fina, och smarta, förvaringslösningar? Han kanske har tröttnat på sina inredningsdetaljer och vill uppdatera hemmet med ny belysning och vackra stilleben?


Psst, är han väldigt petig? Ge honom ett presentkort så kan han själv välja vad han vill ha!

2. Gillar storebror att läsa och skriva?


Har du en bror som är ett geni när det kommer till ord och text? Han kanske skriver i sitt jobb? Eller för sin egen skull? Oavsett kan det vara kul att fylla en box/låda med skrivböcker, anteckningsböcker samt pennor och uppmana till fortsatt skrivande. Kanske skall han ta tag i att skriva den där boken, krönikan eller skriva ner sina framtidsplaner?


Föredrar han hellre att läsa orden kan en bok i hans favoritkategori vara en fin julklapp.

3. Gillar din bror sport och träning?


Har du en brorsa som varvar gröna smoothies med tuffa träningspass? Eller föredrar han kanske yoga och mental träning? Till en bror som tycker att hälsa och välbefinnande är A och O, är en julklapp med samma tema en mycket fin gåva. Köp en fin kokbok som bjuder på smarriga (och hälsosamma) recept eller fortsätt på bokspåret genom att slå in en självhjälpsbok med uppmaningen om att skapa välbefinnande, inifrån och ut.


Vill du göra ett "Ta hand om dig-kit" till din bror i stället? Fyll en låda med handduk, vattenflaska och spelkorten "Get fit" eller "Yoga poses" så får brorsan en ordentlig utmaning i jul.

4. Gillar din lillebror att baka och laga mat?


Har du lyxen att ha en hemmakock till bror? Eller så kanske brorsan rent av behöver samla på sig lite grundkunskaper i köket? En fin kokbok kan vara en lika bra julklapp i båda fallen, antingen kan han få fördjupa sig i olika matkulturer och planera nästa middagsbjudning utefter det, eller så kan han djupdyka i de enklare recepten som start.


Om mat- och bakintresset är stort och han ofta bjuder på middagar samt fika kan nytt fint porslin eller nya bakformar vara en uppskattad julklapp.

5. Ge bort något personligt?


Du kanske har en bror som inte uppskattar materiella ting men som ändå gillar det goda i livet? Baka härliga kakor, kolor och julgodis och lägg ner dem i en fin, och återanvändbar, plåtburk och märk upp med brorsans namn. Köp hans favoritdryck och ge omslagningen lite extra omtanke, eller visa honom uppskattning genom ett handskrivet kort.


Vill du skoja till det ger du honom en tavla med en bild på dig själv och en intern syskonhälsning - garanterad skrattfest på julafton.


Vi hoppas du i denna artikel fått flera bra julklappstips till din bror! Vill du läsa fler julklappstips kolla in våra artiklar Julklappstips till din syster, Julklappstips till mamma samt julklappstips till pappa.


Psst! Glöm inte att slå in ditt paket med kärlek - spana in allt för presentinslagning här!

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!