Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Tips & inspiration

Julklappstips till pappa

Om du har en pappa, eller flera pappor, som du vill skämma bort med en fin julgåva har vi tipsen till dig! Börja med att fundera på vad din far gillar att göra, vilka hobbys och intressen han har. Därifrån kan du med fördel skissa ner några områden som du tror kan bli en bra riktning. Vi har tipsat om fem olika områden och mängder av julklappsidéer till pappa.


1. Gillar pappa att spela spel?


Är din far ett fan av sällskapsspel, frågesport eller andra roliga spel? Då kan ett spel vara en riktigt bra idé som julgåva. Sällskapsspelet "Bäst i familjen" ger många skratt och frågespelet "Quiz Nödig /Hemma" passar perfekt för en mysig och rolig kväll tillsammans med familjen. "Bra gissat" är ett annat frågespel som också innehåller en stor portion humor. Att fylla på spelhyllan är aldrig en dum idé och kommer garanterat bli en uppskattad julklapp under granen.

2. Gillar pappa inredning?


Är din pappa inredningsintresserad och gillar att ha en fin miljö hemma? Då är en inredningsdetalj den perfekta julklappen. Kuddfodral och kuddar kan bli en uppskattad present, en kruka med en fin växt, en vas med torkade blommor eller kanske några skimrande ljuslyktor.


Om din far spenderar mycket tid vid skrivbordet kanske en ny bordslampa är en bra idé? Eller mappar och boxar för kontorsförvaring. En perfekt julklapp för den pappa som arbetar hemifrån då och då!

3. Gillar din far att läsa och skriva?


Gillar din pappa att skriva så kan du ge en dagbok, självhjälpsbok eller peppbok i julklapp. Boosta pappa genom boken "Du är underbar" fylld med härliga citat som får honom att känna sig underbar - och uppskattad. Vill du kanske veta mer om din pappas liv, barndom eller drömmar är boken ”Berätta om ditt liv för mig” en mycket fin gåva. Fint att spara lång tid framöver.

4. Gillar pappa att baka och laga mat?


Spenderar din far många timmar i köket, och ständigt är på jakt efter nya recept – eller kanske har pappa fastnat i gamla matrutiner? Då kan en kokbok ge ny inspiration och idéer till matlagningen. Kokboken ”Pizza Wizard” är en perfekt bok om pappa är fan av denna italienska klassiker, medan boken "Snabbt, gott och billigt" kan vara bra om pappa behöver ny inspiration när det kommer till vardagsmaten?


Är din far en bakfantast så skall du kolla in bakboken ”Bullar”, gillar han i stället mer hälsosamma recept kanske boken "Smarta sötsaker" passar bättre?

5. Ge bort något personligt?


Om du inte känner för att ge bort en pryl i julklapp så finns det mängder av andra gåvor att ge bort. Det kan vara ett fotokollage med bilder på er två genom åren som du sätter in i fina ramar.


Kanske vill du visa uppskattning med ord och skriver några rader i ett uppskattningsbrev eller på ett fint kort. Baka massor av smarriga kolor eller kakor och slå in i en fin burk. Gillar din pappa att träna och sporta kan du ge bort en paddelmatch i julklapp.


Ge bort ”presentkort” där du bjuder in till en god kvällsmåltid eller en någon rolig upplevelse. Det kan handla om en mysig kväll på hemmaplan, bio på stan eller en bowlingmatch. Kom ihåg att det är tanken som räknas och det föräldrar uppskattar allra mest är din tid och närvaro.


Vi hoppas du i denna artikel fått flera bra julklappstips till din pappa! Vill du läsa fler julklappstips kolla in våra artiklar Julklappstips till din syster samt Julklappstips till mamma.


Psst! Glöm inte att slå in ditt paket med kärlek - spana in allt för presentinslagning här!


tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!