Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Småmöbler

Vill du skapa en myshörna? Med småmöbler kan du skapa en egen liten oas, en stund för att stanna upp och ett sätt att ge ditt hem den där härliga känslan, vår hängstol är perfekt för att skapa denna känsla. Möblera med växter genom att använd våra piedestaler för blommor för att få en dynamisk känsla. Inred ditt hem med en pall eller bänk, möbler som inte bara fyller en funktion i hallen utan som också är en fin inredningsdetalj. Skapa en rymligare och ljusare känsla i ditt hem med lyxiga speglar i olika snygga former, dessa passar till exempel perfekt till dotterns sovrum.

Letar du efter ett avlastningsbord eller sidobord har vi det rätta för dig, här hittar du trendiga och stilrena sidobord som passar lika bra att styla som dem är eller matcha ihop dem med andra bord för att skapa en snygg touch. Spana också in våra sittpuffar som är perfekt vid soffan framför Tv:n, samt våra hyllor i naturligt trä där du kan sätta små växter eller foton. Hitta småmöbeln hos Lagerhaus som kan förändra en oanvänd yta till en myshörna!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!