Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Present till studenten

Hurra hurra! Det är en otrolig känsla att ta studenten så därför ska man matcha det men en otrolig present till studenten. Äntligen så har man studerat klart, ser fram emot arbetslivet och tjäna pengar eller så väljer man ett väldigt intressant ämne att läsa vidare om. Vi har samlat alla produkter som en nyexaminerad student kan ha nytta av, för tyvärr så flyttar många av dem ut, eller ska vi ta bort ordet ”tyvärr”?

Det klassiska men mest användbara man kan ge i present till en student är glasserier, porslinserie eller ett bestickset. Vi har massor av stilrena, snygga och eleganta glas, vinglas, champagneglas och drinkglas som du kan matcha till studentens personlighet. Välj därefter vita och stilrena porslinskålar, tallrikar och ramekiner, för det kan man matcha allt med. Sist men inte minst, välj rejäla bestick i fantastisk kvalitet i rostfritt stål som håller i all evighet.

Men det är det tråkiga och praktiska. Ge bort spel som studenten kan använda vid sina fester eller roliga eller motiverande presentböcker som ”du klarar allt”.

Lite finare inredning behövs också. Det kan bli väldigt tort och tomt i en ny lägenhet, så sätt lite ljus i rummen med vår snygga och moderna lampa SPECKLES eller inred färgglatt med en filt i soffan eller en somrig bricka ÄNGEN. Allt detta till studenten och mer hittar du hos Lagerhaus!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!