Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Brudparet

Fira kärleken med en unik present till brudparet. Här har vi samlat våra bästa tips på bröllopspresenter; vi har både valt ut nyheter och klassiker som passar alla. Klassiska bröllopsgåvor är till exempel serviser och porslin. De flesta par kanske redan har detta, men tanken är att en bröllopspresent ska vara lite bättre än genomsnittet. Därför kan man passa på att ge bort sådant som porslin, glas eller andra liknande och lite lyxigare bröllopspresenter.

Om du känner paret väl vet du kanske också vad deras drömmar och visioner är, vilket är till stor hjälp när man väljer en personlig bröllopspresent. Står du tvärtom inte alls brudparet nära kan ett presentkort vara en bra idé. En annan idé kan också vara att fråga om det finns andra gäster att gå ihop och köpa en bröllopsgåva tillsammans. Överraska med en härlig present till brudparet!

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. 

Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen

Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!