Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Mors dag

Dags att love-bomba mammorna med de perfekta mors dag presenterna! Våra älskade mammor förtjänar självklart att firas alla dagar på året, men lite extra mycket på självaste mors dag. Visa din uppskattning och köp mors dag-presenten hos oss på Lagerhaus! Vi har något för alla mammor – och du får dessutom hjälp att sprida glädje med våra kärleksfulla men också roliga budskap på våra vykort.


Köp en fin present till din mamma och lägg den i en av våra vackra presentpåsar eller presentboxar tillsammans med silkepapper och vackra presentband. Några exempel på presenter till mamma är en fin vas, ett doftljus eller en härlig handtvål. Det finns massor av kärleksfulla presenter till mors dag hos Lagerhaus!

PRESENTTIPS

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!