Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Övriga kontorstillbehör

Här hittar du snygga och praktiska kontorstillbehör och annan skrivbordsförvaring som underlättar för att ha ordning och reda, så att du kan fokusera ännu bättre, helt enkelt. Oavsett om kontoret är din arbetsplats eller inte är det en plats där du vill ha struktur. Vi på Lagerhaus har allt du behöver inom kontorstillbehör. Behöver du kontorsförvaring borde du spana in förvaringslådorna Aykasa, som är våra trendiga och stapelbara boxar i plast som finns i många olika färger och flera storlekar. 


Saknar du någonstans att förvara dina pennor har vi både pennfack i olika motiv och pennställ som snyggt pryder skrivbordet. Metallnät är något som både är snyggt och praktiskt som du kan använda som förvaring eller som en fin inredningsdetalj. Till metallnätet finns det tidningshylla, box, bricka och massvis med olika klämmor och clips för att du ska kunna skapa det du behöver och är i behov av. Köp ditt kontorsmaterial hos Lagerhaus, online eller i din närmaste butik.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!